ADANA / YÜREĞİR - Çotlu İlkokulu

ANNELER GÜNÜ

Birlik ve beraberliğimizin teminatı olan değerlerimiz ve geleceğimizin inşası annelerimizin elinde şekilleniyor. Eğitimciler olarak bizler de, annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize örnek alarak çocuklarımıza aynı özeni ve şefkati gösteriyoruz. Gelecek güzel günlere heyecanla yürürken her zaman şunu hatırda tutmalıyız: iyi bir insan, iyi bir toplum olmanın yolu annelerle bağlantılıdır.

Okulumuzda öğrencilerimizin annelerinin katılımı ve katkısı ile Anneler Günü Programı yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından annelerimize özel şarkı ve şiirler söylendi. Gösteri sonunda öğrenciler depremden etkilenen illerin isimlerini taşıyan pankart açarak depremde hayatını kaybeden anneleri andılar. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

12-05-202312-05-2023

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 13:56 - Görüntülenme: 89